Zárt cellás purhab szigetelés

Zárt cellás purhab szigetelés

A szórt purhab szigetelés, egy életre szóló megoldást jelent az Ön számára! A zárt cellás poliuretán hab a jelen szigetelések csúcsát képviseli!✔️  2024-es Otthonfelújítási támogatással is!  ✔️

15 év garanciával! Kérje ingyenes ajánlatunkat most!

 

A purhabokat típus, illetve cellaszerkezet alapján két csoportra lehet osztani, nyitott és zárt cellás purhabra.  A zárt cellás típus kevésbé tágul, megszilárdulása után pedig egy jóval szilárdabb anyagot kapunk, mint a nyitott cellás purhab esetében. A leggyakrabban különböző felületek hő és vízszigetelésére használják, gyakran alkalmazzák például régi és új tetőszerkezetek belső szigetelésére. 


A térhálósodását követően egybefüggő, tökéletes hőszigetelő, és vízzáró, valamint lépésálló felületet képez. A megszilárdult poliuretán hab teljes mértékben mérettartó és évek múltán sem roskad vagy esik össze, a szálas szigetelésekkel szemben. Felülete mosható, allergénmentes, könnyedén portalanítható.

Lemezburkolatok, pala- és cseréptetők belső felületén alkalmas a vízzárására és a beázás mentesítésére már 3 cm-es vastagságtól.  Köszönhetően a kiváló hőszigetelési értékeinek, a zárt cellás poliuretán hab 10-12 cm vastagságban biztosítja ugyan azt amit egy hagyományos szálas szigetelés 30 cm vastagságban.

A vékonyabb szigetelésnek köszönhetően, kevesebb helyet veszítünk el a lakóterünkből, a kívánt szigetelési értékek megtartása mellett. 

Zárt cellás purhab szigetelés