Palatető / lemeztető szigetelés

Palatető / lemeztető szigetelés

A költséges palatető vagy lemezető cseréje helyett, válassza a zárt cellás purhab szigetelést, évtizedekkel meghosszabítjuk tetőjének élettartamát!


Szeretné elkerülni, hogy túllépje az átlagfogyasztást és teljes mértékig a rezsicsökkentés részese maradani?
Kérje ajánlatunkat most, hogy mielőbb csökkenjenek kiadásai!

Szigetelés 15 év garanciával! Kérje ingyenes ajánlatunkat most!


A pala és lemeztető fedések legfőbb megoldandó problémája a páralecsapódás megszüntetése. A zárt cellás poliuretán hab tökéletesen alkalmas erre a feladatra, hiszen már egy vékonyan felhordott rétegben is képes megakadályozni a lemez vagy pala fedés felületi páralecsapódását. A zárt cellás purhab már 3-4 cm-es vastagságban is elegendő, a beázások elkerülésére vagy megszüntetésére.

A zárt cellás poliuretán habszigetelés csekély súlyának köszönhetően, nem okoz túlzott terhet a tetőszerkezetnek, emellett palatetője stabilitását és merevséget és javítja. A szórt purhab technológiával szigetelt hullámpala, gond nélkül biztonsággal elbírja akár egy felnőtt ember testsúlyát.

A trapézlemezek drágulása miatt, vagy akár a veszélyes hulladéknak minősülő palatető esetében is, mindkettő esetben a régi fedés elbontása és egy új fedés kialakítása, nehezen megtérülő költséget jelenthet a megrendelő számára, míg zárt cellás purhabbal akár, 60-70%-os költség megakarítással felújíthatja elöregedett, akár törött vagy lyukas tetőjét!

A purhabszigetelés a helybenszórt technológiának köszönhetően, a leggyorsabban kivitelezhető szigtelés a piacon, így önnek nem kell agódnia, hogy a termelőegységeket huzamosabb időre le kell állítania. Egy nap alatt akár 500-1000m2 felületet vagyunk képesek leszigetelni.

Lemeztető szigetelés purhabbal