Csarnok szigetelés

Csarnok szigetelés

A termelőegységek leállítása, súlyos anyagi veszteséget jelentenek! A szórt poliuretán hab szigetelés a leggyorsabb megoldás az Ön számára!

Amennyiben 2022. március 31-ig szigetelne, az akció keretében a január 31-ig beérkezett ajánlatkérésekre a tavalyi áraink érvényesek!
Kérjen ajánlatot most!

A különböző funkciókat ellátó ipari, mezőgazdasági csarnokok esetében leggyakrabban használt külső vízszigetelő tetőburkolat hullámpala, különböző típusú lemezfedés, esetleg kátránylemez. 

A két megoldandó fő probléma a csarnokok esetében a hő és vízszigetelés hiányossága. A zárt cellás poliuretán hab egy komplex hang, hő és vízszigetelő rendszer egyben. Közvetlenül felhordható a régi burkolatra, nem igényel különösebb felületi előkészítést. A beázó, folyamatosan problémát okozó, veszélyes hulladéknak minősülő hullámpala bontása, megsemmisítése nagyon költséges és időigényes. A szórt purhab a legjobb és leggazdaságosabb megoldást jelenti az Ön számára. Ezzel az eljárással, akár több évtizeddel meghosszabbíthatja a tetőburkolatának élettartamát.

Az ipari csarnokok esetében az egyik legfontosabb tényező, a kivitelezés gyorsasága. A termelőegységek leállítása súlyos anyagi veszteséget, bevételkiesést jelent a cég számára. A szórt poliuretán habnál nem igen létezik gyorsabb, tartósabb és energiatakarékosabb megoldás, így Ön időt és pénzt spórol.

Forduljon hozzánk bizalommal és kérje ingyenes árajánlatunkat!Csarnok szigeteles