Nyitott cellás purhab szigetelés

Nyitott cellás purhab szigetelés

A nyitott cellás poliuretán hab egy kiváló hang-, hő-, és légszigetelő rendszer.


Kérje ajánlatunkat most, hogy mielőbb csökkenjenek rezsiköltségei!A szigetelni kívánt felületre történő felszórást követően, másodpercek alatt 1:100 arányban tágul, így a legapróbb és nehezen hozzáférhető résekbe is képes bejutni, ellentétben a táblás, kész szigetelésekkel szemben, melyek nem képesek varratmentes szigetelést alkotni.

A nyitott cellás poliuretán egy félmerev hab, mely milliónyi apró légcellából áll.  Egy hatékony "lélegző" léggátat képez, amely alkalmazkodik az épülethez, így az épület teljes élettartama során biztosítja a nem kívánatos légmozgás elleni szigetelést. Amellett, hogy tökéletes hőszigetelő képességgel rendelkezik, az egyik legjobb hangszigetelő a piacon. Mivel meggátolja a nedvesség kondenzációját, ami a levegő áramlásával jön létre, egyúttal kiküszöböli az épület penészesedését is.

Felhasználása széleskörű, hiszen 10 cm-es vastagságban négyzetméterenként csak 1,5 kg a kész szigetelés tömege. Alkalmas tetőszerkezetek, födémek szigetelésére, de a könnyűszerkezetes épületek falszigetelésére is a legjobb megoldás

Forduljon hozzánk bizalommal!