Mezőgazdasági telep szigetelés

Mezőgazdasági telep szigetelés

Ne hagyja ázni egész éves munkájának gyümölcsét! A szórt purhab szigetelés 3in1 megoldást jelent az Ön számára! Megszünteti a páralecsapódást, tökéletes víz és hőszigetelő képességgel rendelkezik!


Egyre magasabb fűtési és hűtési költségek? Kérje ajánlatunkat most, hogy mielőbb csökkenjenek rezsiköltségei!


A mezőgazdaság számára egy folyton felmerülő és visszatérő probléma, a betakarított termény állagromlás nélküli, higiénikus környezetben történő tárolása. A hatalmas fém silókban tárolt terményeket, védeni kell a nedvességtől, hogy elkerüljük a benne tárolt termény penészesedését, állagromlását. A zárt cellás purhab megoldást jelent már 3 cm-es vastagságban a páralecsapódás ellen, továbbá megakadályozza a csapadékvíz bejutását a tárolóba.

Állattartó telepek és szinte minden zöldség, gyümölcs tárolása esetében nagyon fontos a precízen szabályozható, állandó hőmérséklet és páratartalom. Az optimális feltételek megteremtése, megfelelő szigetelés nélkül csak hatalmas energiaveszteség árán valósítható meg, ami a több hónapos tárolási vagy tenyésztési időszak során felmerülő fűtési vagy hűtési költség, több millió forint bevételkiesést jelenthet. A zárt cellás poliuretán hab szigetelés amellett, hogy piac egyik legjobb hőszigetelő rendszere, víz és párazáró képességgel is rendelkezik. Az állagromlás nélkül történő, hosszú tárolás másik fontos feltétele, az optimálisan szabályozható stabil páratartalom. A zárt cellás poliuretán szigetelésben a magas páratartalom, nem tud kárt tenni, az anyag sűrű, zárt cellaszerkezetű légzárványainak köszönhetően. Felülete mosható, akár vegyszerekkel is fertőtleníthető.

Forduljon hozzánk bizalommal és kérje ingyenes árajánlatunkat!

Állattartó telep szigetelése