Födém szigetelés

Födém szigetelés purhabbal

Födém szigetelés

A födémen és a tetőn keresztül szökik el a hőveszteség 25%-a! Ne hagyja elveszni!


Maradjon teljes mértékben a rezsicsökkentés részese. Most éri meg igazán!

Kérje ajánlatunkat most, hogy mielőbb csökkenjenek rezsiköltségei!


Sok esetben a tetőtér nem kerül beépítésre, vagy az épület könnyűszerkezetes fafödémmel van ellátva, ahol nélkülözhetetlen egy magas minőségű, ám de könnyű, hanggátló és hőszigetelő rendszer.

A kész poliuretán hab szigetelés amellett, hogy nagyon tartós, kis súllyal rendelkezik, így akár közvetlenül a gipszkartonra történhet  a purhab felhordása. (10 cm-es vastagságban a nyitott cellás purhab  súlya 1,5kg/m2, míg a zárt cellás purhabé 3,5kg/m2)

A zárt cellás purhab szigetelő rendszer egy kemény, járható felületet képez, amire akár pakolni is lehet a szigetelés további burkolása nélkül, így újabb hasznos teret nyerhetünk a padlásunkon.

Vályogházak vagy régi polgári házak saralt födémszerkezetének varratmentes szigetelésére, a legjobb választás. A magas hőszigetelő képességének köszönhetően a poliuretán hab, már 6-8 cm-es vastagságban képes meggátolni, hogy a födém télen áthűljön, nyáron pedig a forróságban átmelegedjen. 

Legyen szó Ytong, tégla, vályog vagy könnyűszerkezetes házról, a szórt purhab szigetelés, egy életre szóló megoldást jelent az Ön számára! Gyors megtérülés, a legjobb hőszigetelési tulajdonsággal rendelkezik a piacon, kiváló vízszigetelő képesség, lépésálló, akár egy nap alatt kivitelezhető!

Az egyik leggyakoribb kérdés, a kártevők bele tudnak-e költözni az új purhab szigetelésbe?

Fontos tudnivaló, hogy a rovarok és rágcsálók, nem táplálékként tekintenek a szigetelő anyagra, hiszen számukra emészthetetlen anyagokból készülnek és nem az ember közelségére vágynak, mikor beleköltöznek a szigetelésünkbe.  A tetőnkön található szigetelésünkben, ők csak egy puha, meleg búvóhelyet látnak. Egy laza szerkezetű, szálas szigetelésnél jóval nagyobb az esély, hogy megtelepszenek benne a kártevők, mint például a tömör szerkezetű zárt cellás purhabban.

 

Forduljon hozzánk bizalommal és kérje ingyenes árajánlatunkat!----------

"Purhabbal szigetelte a padlásteret. Segítve a döntésünket, korrekt, pontos tájékoztatás a technológiával kapcsolatban. Pontos, precíz munkavegzés az előre egyeztetett időpontban. Barátságos csapat! Köszönjük szépen!"

Bernadett Molnár


⭐⭐⭐⭐⭐
review

Fodem szigeteles