Födém szigetelés

Födém szigetelés purhabbal

Födém szigetelés

A födémen és a tetőn keresztül szökik el a hőveszteség 70%-a! Ne hagyja elveszni!


✔️  2024-es Otthonfelújítási támogatással is!  ✔️

Szigetelés 15 év garanciával! Kérje ingyenes ajánlatunkat most!


Sok esetben a tetőtér nem kerül beépítésre, vagy az épület könnyűszerkezetes fafödémmel van ellátva. Amennyiben szeretné, hogy otthonában télen melegebb, nyáron pedig hűvösebb legyen, mindezt pedig úgy, hogy közben energiát és pénzt is spóroljon, akkor nélkülözhetetlen egy magas minőségű hőszigetelő rendszer.

A purhab szigetelés egy olyan egybefüggő, hőhídmentes szigetelés, mely gyorsan kivitelezhető, megszünteti az esetleges beázásokat, és melynek során nem keletkezik hulladék a munka után.

Továbbá a zárt cellás purhab szigetelő rendszer egy kemény, járható felületet képez, amire akár pakolni is lehet a szigetelés további burkolása nélkül, így újabb hasznos teret nyerhetünk a padlásunkon. 

A purhab szigetelés előnyei födém szigetelésnél:

✔️  Hő és vízszigetelés egyben
✔️  Lépésálló, járható (zárt cellás purhab esetén)
✔️  Megszünteti a páralecsapódást, megakadályozza a penészedés kialakulását
✔️  Gyors kivitelezés-akár egy nap alatt!
✔️  Hőhídmentes szigetelés
✔️  Hosszútávú megoldás, mellyel azonnal csökkennek energiaköltségei
✔️   Környezetbarát, nem számít veszélyes anyagnak
✔️  15 év garancia!

Ami a rovarokat és rágcsálókat illeti, számukra a purhab kevésbé vonzó, mint a szálas szigetelések, amiben az kártevők sokkal könnyebben tudnak kialakítani maguknak puha, meleg menedéket, szemben például a tömör szerkezetű zárt cellás purhabbal.

A kész poliuretán hab szigetelés amellett, hogy nagyon tartós, kis súllyal rendelkezik, így akár közvetlenül a gipszkartonra történhet  a purhab felhordása. (10 cm-es vastagságban a nyitott cellás purhab  súlya 1,5kg/m2, míg a zárt cellás purhabé 3,5kg/m2). Az általunk használt purhab hővezető képessége 0,021-0,022 W/mk, mely kimagaslóan jónak számít.

Vályogházak vagy régi polgári házak saralt födémszerkezetének varratmentes szigetelésére, a legjobb választás. A magas hőszigetelő képességének köszönhetően a poliuretán hab, már 6-8 cm-es vastagságban képes meggátolni, hogy a födém télen áthűljön, nyáron pedig a forróságban átmelegedjen. 

Legyen szó Ytong, tégla, vályog vagy könnyűszerkezetes házról, a szórt purhab szigetelés, egy életre szóló megoldást jelent az Ön számára! Gyors megtérülés, a legjobb hőszigetelési tulajdonsággal rendelkezik a piacon, kiváló vízszigetelő képesség, lépésálló, akár egy nap alatt kivitelezhető!

 

 

Forduljon hozzánk bizalommal és kérje ingyenes árajánlatunkat!----------

"Purhabbal szigetelte a padlásteret. Segítve a döntésünket, korrekt, pontos tájékoztatás a technológiával kapcsolatban. Pontos, precíz munkavegzés az előre egyeztetett időpontban. Barátságos csapat! Köszönjük szépen!"

Bernadett Molnár


⭐⭐⭐⭐⭐
review

Fodem szigeteles