Tetőszigetelés

Tetőszigetelés

A szórt purhab szigetelés, egy életre szóló megoldást jelent az Ön számára!


✔️  2024-es Otthonfelújítási támogatással is!  ✔️

15 év garanciával! Kérje ingyenes ajánlatunkat most!

Családi házak esetében fontos szem előtt tartani a fűtési vagy hűtési költségek minimalizálását. Sokan beleesnek abba a hibába, hogy egy családi ház szigetelésénél csak az oldalfalak szigetelésére fókuszálnak, miközben a födémen és a tetőn keresztül szökik el a hőveszteség 25%-a! Figyeljük csak meg, hogy télen az egyes tetőszerkezeteknél, milyen ütemben és hol kezd el először olvadni a hó. Ha szigeteletlen a födém vagy a tetősík, mindig a kúpcserepeknél tűnik el a hó a felszálló meleg levegő hatására, ami a lakóterünket is melegíthette volna. Ez mind sok-sok kidobott pénz és energiaveszteség, ami a saját pénztárcánkat és környezetünket terheli.

Jogosan tesszük fel a kérdést, „De hát az én tetőterem be van szigetelve, akkor miért szükséges kicserélnem? „Sajnos az évek alatt a már meglévő szálas szigetelésünk, hajlamos összeroskadni, elmozdulni a helyéről, esetlegesen egy beázás okozta a régi szigetelésünk károsodását.

A legjobb megoldás, tetőszerkezetek szigetelésére, a szórt purhab szigetelést, ami a helyszíni szórt technológiának köszönhetően, minden rést, hézagot képes kitölteni. A kész szigetelés tökéletesebben illeszkedik minden tetőszerkezeti elemhez (szarufához, födémgerendához, kéményekhez), megakadályozva a hőhidak keletkezését és a hőhidak mentén keletkező páralecsapódás okozta penészesedést is, ami akár súlyos egészségkárosító hatással is járhat.

A purhab szigetelőrendszer egy légtömör szigetelőanyag, mely biztosítja, hogy épületünk huzatmentes legyen. A nem elég légtömör szerkezeti elemeken keresztül meleg, nedves levegő áramolhat belülről kifelé. Ekkor a hideg szerkezeti elemeken jelentős párakicsapódás jöhet létre. 

A kiváló hangszigetelési és hőszigetelési tulajdonságának köszönhetően akár 10-12 cm vastagságban is képesek vagyunk azt a hang és hőszigetelési értékeket elérni, amit egy hagyományos szálas szigeteléssel csak 25-30 cm-es vastagságban sikerülne. Továbbá a zárt cellás purhab vízszigetelési tulajdonsággal is rendelkezik, így nem kell tartanunk attól, hogy egy esetlegesen megsérülő cserép miatt beázna az épületünk. 

 

--------

 

"Padlástér szigetelést végzett nálunk a cég.
Rendkívül precíz, lelkiismeretes munkát kaptunk.
Minden a megbeszéltek szerint, határidőre történt. A nyitottcellás technológia került nálunk beépítésre, minden ráköltött forintot megért. Remekül dolgozik a szigetelés, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Köszönjük!"

K. Péter

⭐⭐⭐⭐⭐

review

 

Tető szigetelés purhabbal

 

Forduljon hozzánk bizalommal és kérje ingyenes árajánlatunkat!