Raktárszigetelés

Raktárszigetelés

A minőségi raktározás kulcsa a szórt poliuretán hab szigetelés! Stabil klíma, tökéletes vízszigetelés, hosszú élettartam!

 


Egyre magasabb fűtési és hűtési költségek? Kérje ajánlatunkat most, hogy mielőbb csökkenjenek rezsiköltségei!

15 év garanciával! Kérje ingyenes ajánlatunkat most!

A raktáraknál nagyon fontos a tökéletes hő és vízszigetelés, a benne tárolt nagy értékű áru állagmegóvása miatt. Fontos a stabil belső klíma fenntartása, ami nem egyszerű feladat, ha a külső behatásoktól nincs megfelelően védve az épületünk. Egy gyenge minőségű, nem megfelelő szigetelés, súlyos energiaveszteséget és bevétel kiesést generál az üzemeltetőknek.

Legyen szó fém, fa vagy tégla épületről, a leggazdaságosabb és legtartósabb megoldást a szórt poliuretán hab szigetelés jelenti az Ön számára. Zárt cellás poliuretán hab esetében nincs szükség a felvitt és megszilárdult szigetelést burkolni. A kapott felület magasnyomású mosóval tisztítható, kisebb nagyobb erőhatásoknak is képes ellenállni. A kiváló hőszigetelési értékének köszönhetően a zárt cellás poliuretán hab szigetelő rendszert, elegendő 7-10 cm-es vastagságban alkalmazni, míg ugyan ezt a szigetelési értéket fújt üveggyapottal  20-25 cm-es  vastagsággal tudnánk elérni. A vékony, de tökéletes szigetelésnek köszönhetően kevesebb belső hasznos teret veszítünk és még a burkolási költséget is meg tudjuk spórolni a szórt poliuretán habszigeteléssel. 

Forduljon hozzánk bizalommal és kérje ingyenes árajánlatunkat!

 

Raktar szigeteles