Amit kínálunk

A poliuretán hab szigetelés egy két komponensből álló vegyület, amely szórt technológiával közvetlen a szigetelendő felületre kerül kijuttatásra. A poliuretán hab képes szinte bármilyen felületen és anyagon megtapadni

Nyitott cellás poliuretán habszórás

Zárt cellás poliuretán habszórás

A zárt cellás poliuretán hab egy kemény hab. Felülete mosható, allergénmentes. Lemezburkolatok, pala- és cseréptetők belső (és külső) felületén alkalmas a vízzárására és a beázás mentesítésére már 3-5 cm-es vastagságtól, emelett tökéletes hőszigetelő és hangzáró.

Zárt cellás poliuretán habszórás

Nyitott cellás poliuretán habszórás

A nyitott cellás poliuretán hab egy kiváló hang-, hő-, és légszigetelő rendszer. A szigetelni kívánt felületre történő felszórást követően másodpercek alatt 1:100 arányban tágul, így a legapróbb és nehezen hozzáférhető résekbe is képes bejutni.

Hosszútávon tartós és gyors megoldást nyújtunk

Hosszútávon tartós és gyors megoldást nyújtunk

Gondoljunk bele, mi lenne ha létezne egy olyan csúcstechnológiás eljárás, amelynél a kivitelezés során alig vagy egyáltalán nem keletkezik hulladék, por és koszmentes, továbbá nem találkoznánk napokig a lakásunkon keresztül mászkáló munkásokkal! A szórt poliuretán hab szigetelés, a jelen szigetelése! Gyorsan kivitelezhető akár egy nap alatt! Egybefüggő, varrat és hőhídmentes, hang, víz és hőszigetelést alkot!

  • INGYENES ÁRAJÁNLAT
  • GYORS MUNKAVÉGZÉS
  • MEGBÍZHATÓ CSAPAT
  • TÖKÉLETES SZIGETELÉS

Lépjen velünk kapcsolatba és kérdezzen bátran!

Referencia munkáink

A poliuretán hab képes szinte bármilyen felületen és anyagon megtapadni, legyen az fém, fa, beton, tetőfólia, cserép stb. A helyben szórt technológiának köszönhetően a legapróbb réseket is képes kitölteni.

Forduljon hozzánk bizalommal!